Attractiepark Slagharen tickets kopen

Het attractiepark Slagharen werd in het leven geroepen in het jaar 1963. In eerste instantie luisterde ze naar de naam ‘Shetland Ponypark Slagharen’. Dit attractiepark bestaat eigenlijk uit twee verschillende gebieden die onderling met elkaar verbonden worden door middel van de zogenaamde Mainstreet.

Het is hier dat ook de winkels en restaurants zijn gevestigd. Wil je graag Slagharen bezoeken? Dan zal je kennis kunnen maken met in totaal maar liefst 30 verschillende attracties waaronder ook 2 razend spannende achtbanen. In totaal tref je hier ook 6 verschillende themagebieden aan die stuk voor stuk over hun eigen karakter beschikken. Ook je Slagharen bezoek plannen? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres!

6 themagebieden om te ontdekken

Slagharen bezoeken betekent altijd ook een beetje een reis rond de wereld maken. Dit attractiepark is dan ook opgedeeld in 6 verschillende themagebieden. Het gaat hierbij in eerste instantie om de Indian, Yellowstone en New Orleans. Andere gebieden die je hier aantreft zijn Mexican, Wild West en Jules Adventureland. Dit laatste gebied werd vernoemd naar de bekende, Franse schrijver Jules Verne. De entree is terug te vinden in het zuidelijk gelegen deel van het park en bevat verschillende uitstekende attracties zoals onder meer de Apollo, de Enterprise en natuurlijk ook de Free Fall. In het noordelijke gedeelte van het attractiepark tref je dan weer de grote achtbaan Gold Rush aan evenals de Wild West Adventure en natuurlijk ook de razend populaire Tomahawk. Het is bovendien ook in dit gedeelte dat de bekende korenmolen is terug te vinden die dateert van het jaar 1859.

Unieke shops en games om kennis mee te maken

Natuurlijk zal je tijdens je bezoek aan Slagharen een leuk souvenir willen aankopen. Dat is mogelijk in één van de verschillende winkels die je verspreid over het park kan aantreffen. Het gaat hierbij natuurlijk in eerste instantie om de “Main Store Gifts & Souvenirs”, maar wat bovendien ook te denken van John’s Craftmans Shop evenals de Best Friends Factory? Heb je tijdens een rit in de Gold Rush trouwens goud gevonden? Dan kan je deze gaan inwisselen in de Gold Exchange! Misschien wordt jij zo wel schatrijk!

Verblijven bij Slagharen? Het kan!

Slagharen bezoeken is iets wat je kan doen voor één dag, maar je kan er ook een langere vakantie van maken. Het is namelijk zo dat er op het vakantiepark Slagharen verschillende verblijfsmogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kan je hier niet alleen een verblijf in een stacaravan boeken, maar ook in verschillende bungalows. In een ander gedeelte van het park tref je dan weer de “Wigwamwereld Slagharen” aan. Hier zijn niet alleen wigwamtenten terug te vinden, maar ook een heuse waterspeelplaats genaamd “Sunny Beach”.

Slagharen tickets kopen

Je Slagharen bezoek plannen betekent uiteraard ook dat je even stil zal willen blijven staan bij het aankopen van de tickets om het park te bezoeken. De Slagharen prijzen die voor tickets in rekening worden gebracht zijn niet vastgesteld. Dit betekent dat ze afhankelijk zijn van de periode in het jaar, maar ook van bijvoorbeeld de dag waarop je, je bezoek wenst te plannen.

In het weekend liggen de prijzen dan ook logischerwijs hoger dan tijdens (bepaalde) weekdagen het geval is. De prijzen kunnen hierdoor variëren van bijvoorbeeld iets minder dan 16 euro tot bijna 30 euro. Voor kinderen tot aan de leeftijd van 4 jaar geldt dat zij geen ticket moeten kopen om toegang te krijgen tot het park. Het is ook mogelijk om er voor te kiezen om een abonnement voor het park af te sluiten. Zo’n abonnement kan reeds worden afgesloten voor een prijs vanaf 29,90 euro.

Ticketland.be
Logo