Beekse Bergen tickets boeken en bezoeken

Het safaripark Beekse Bergen bevindt zich tussen Tilburg en Haverbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Op vlak van oppervlakte mag Beekse Bergen zich het grootste dierenpark noemen van de volledige Benelux.

Ga je de Beekse Bergen bezoeken? Dan zal je tijdens je bezoek kennis kunnen maken met zomaar even meer dan 100 verschillende diersoorten. Het gaat hierbij om een leuke variatie van kleine zoogdieren tot grote vogels. Wil jij ook graag samen met vrienden, familie of met je eigen gezin een bezoek brengen aan dit prachtige safaripark? Ontdek dan op deze pagina alles waar je rekening mee wil houden voor wat je Beekse Bergen bezoek plannen betreft.

Ontdek de Beekse Bergen precies hoe jij dat wenst

Het safaripark Beekse Bergen bezoeken kan op verschillende manieren gebeuren. Heel wat mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om dit gewoon met de eigen auto te doen. In dit geval beleef je dus een soort van autosafari waarbij je met je eigen voertuig het park kan doorkruisen. Zie jij dat toch niet helemaal zitten? Dan bestaan er ook nog verschillende alternatieven. Zo is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om een unieke bootsafari te boeken. Nog een mogelijkheid is plaatsnemen in een bus voor het beleven van een bussafari.

Beleef een avontuurlijke wandelsafari

Naast de bovenstaande mogelijkheden is het zo dat je er tijdens een Beekse Bergen bezoek plannen eveneens voor kan kiezen om de mogelijkheden van een avontuurlijke wandelsafari te bekijken. In dit geval ga je, je wandelschoenen aantrekken om zelf op avontuur te gaan in de indrukwekkende natuur van dit bijzondere park. Tijdens je wandelroute zal je op verschillende momenten oog in oog komen te staan met de meest bijzondere diersoorten. Ook dit is dan ook beslist een aanrader om te overwegen.

Ontdek de leukste attracties van de Beekse Bergen

De Beekse Bergen bezoeken betekent niet alleen maar dat je op safari kan gaan en de leukste dieren kan ontdekken. Voor de kinderen is er dan ook een speciaal speelgedeelte toegevoegd aan dit park waar heel wat uiteenlopende attracties zijn terug te vinden. Niet alleen tref je hier een speeltuin en een speciale peuterspeeltuin aan, daarnaast zijn er Funwheels terug te vinden, is het mogelijk om je kleine vriend of vriendin over de Safari Buggybaan te sturen en zijn er super leuke trampolines om te gaan ontdekken. Ook het avontureneiland en de stormbaan zijn absolute toppers waar je kinderen ongelofelijk veel plezier op zullen beleven.

Beekse Bergen tickets kopen

Wil jij ook graag de Beekse Bergen bezoeken? Dan zal je daarvoor Beekse Bergen tickets moeten kopen. Het is bij je Beekse Bergen bezoek plannen erg belangrijk om er rekening mee te houden dat dit park uit twee verschillende onderdelen bestaat. Laat ons in eerste instantie even de Beekse Bergen prijzen bekijken voor het safaripark. Hiervoor geldt een prijs van 24 euro voor iedereen vanaf 10 jaar. Voor kinderen tussen drie en negen jaar geldt een voordeeltarief van 20,50 euro. Voor de jongsten onder ons, dus voor kinderen tot aan de leeftijd van 2 jaar geldt dat er geen toegangsprijs moet worden betaald. Let op! Er moet ook een uitrijticket worden gekocht om het park terug te kunnen verlaten. Deze kost 9,50 euro.

Beekse Bergen tickets voor Speelland kopen

Wil je tijdens je bezoek aan de Beekse Bergen graag ook toegang hebben tot het Speelland onderdeel? Dan dient er daarvoor een apart ticket te worden aangekocht. De ticketprijs voor het Speelland gedeelte bedraagt 8,95 euro voor iedereen vanaf de leeftijd van 3 jaar. Kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis toegang. Parkeer je, je auto op de parking van Speelland? Dan dient er ook hiervoor een uitrijticket te worden aangekocht van 5 euro.

Ticketland.be
Logo