Bellewaerde bezoeken en tickets kopen

Bellewaerde bezoeken staat in de praktijk eigenlijk een beetje gelijk aan een kleine reis door de wereld maken. In dit boeiende en uitnodigende attractiepark kan je in één dag dan ook niet alleen op avontuur door de jungle, daarnaast waan je, je ook in Mexico en ga je op safari doorheen Afrika.

Niet alleen biedt dit pretpark een geweldige mix van indrukwekkende dieren en prachtige attracties, daarnaast brengt ze haar bezoekers dichterbij de koning van de dieren dan in eender welk ander park het geval is. Met name de Bengal Express die letterlijk tussen de tijgers en leeuwen door rijdt is een indrukwekkende belevenis voor zowel jong als oud. Eén ding staat nu reeds vast, een bezoek aan Bellewaerde zal je niet snel vergeten!

Maak kennis met ruim 300 exotische dieren

In eerste instantie maakt Bellewaerde het voor haar bezoekers mogelijk om kennis te maken met zomaar even 300 verschillende soorten exotische dieren. Het gaat hierbij niet alleen om leeuwen, tijgers en olifanten, maar ook om flamingo’s, pelikanen, dwerggeitjes en nog zoveel meer. In het verleden hebben verschillende onderzoeken van onder meer Gaia aangetoond dat de dieren hier een geweldig leven hebben. Voor wie graag meer te weten wil komen over de dieren die men aanschouwt zijn er overal interessante informatiebordjes opgesteld. Zo wordt een bezoek aan Bellewaerde niet alleen leuk, maar ook nog eens lekker educatief!

Bellewaerde bezoeken is altijd een unieke belevenis

Natuurlijk is Bellewaerde veel meer dan zomaar een dierenpark. Verspreid over het pretpark zijn dan ook heel wat verschillende fantastische attracties terug te vinden. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om met een grote boot naar beneden te varen in Europa’s hoogste waterval! Of wat bovendien te denken van de vier verschillende waterbanen die in Bellewaerde zijn terug te vinden? Met name de ‘River Splash’ attractie en de ‘Bengal Rapid River’ zijn absolute toppers die door de jaren heen bijzonder populair zijn geworden. Deze attracties richten zich dan wel op iets oudere kinderen, maar ook de kleinsten worden zeker niet vergeten. Met name in het KidsPark zijn tal van geweldige attracties terug te vinden voor de jongsten onder ons. Het gaat hierbij niet alleen om de Dansende Ballonnen, maar ook om de Gekke Koets, het palendorp en natuurlijk het enorme ballenbad!

Het Bellewaerde Aquapark

Tijdens het plannen van je bezoek aan Bellewaerde zal je ook wellicht rekening willen houden met het bestaan van het zogenaamde Bellewaerde Aquapark. Dit is een overdekt waterpark welke kinderen ongelofelijk veel waterplezier laat beleven. Niet alleen kan je hier heerlijk dobberen over de Lazy River, daarnaast zijn hier verschillende wellnessvoorzieningen terug te vinden en kan er gebruik worden gemaakt van de spectaculaire Aquaventure. De toevoeging van het Aquapark heeft er voor gezorgd dat het oudste themapark van België zomaar even nog veelzijdiger en vooral nog leuker is geworden voor al haar bezoekers!

Bellewaerde tickets kopen

Wil je graag Bellewaerde tickets kopen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er door Bellewaerde verschillende prijzen worden gehanteerd. Het duurste ticket is deze voor volwassenen. Het valt op dat de ticketprijzen bij Bellewaerde worden bepaald aan de hand van de grootte van de persoon in kwestie. Voor volwassenen (vanaf 1 meter 40) geldt een toegangsprijs van 34 euro. Kinderen kunnen toegang krijgen tot het park voor een prijs van 30 euro (tussen 1 meter en 1 meter 40). Voor kinderen die kleiner zijn dan 1 meter is de toegangsprijs evenwel helemaal gratis.

Naast bovenstaande gelden er ook enkele speciale tarieven voor bezoekers. Zo kunnen 55-plussers Bellewaerde bezoeken tegen een prijs van 27 euro. Eenzelfde tarief geldt ook voor mindervaliden. Wil je graag zowel een bezoek brengen aan Bellewaerde als genieten van waterpret in het Bellewaerde Aquapark op één en dezelfde dag? Dan kan je daarvoor een speciaal combi-ticket kopen van 40 euro. Dit is 13 euro voordeliger dan wanneer je beide tickets apart zou bestellen. Let op, de prijs voor de parking is niet inbegrepen.

Ticketland.be
Logo