Bobbejaanland het plezantste land!

Wie droomt er stiekem niet van om eens in de huid te kunnen kruipen van een echte cowboy?! Wel, in het attractiepark Bobbejaanland in Lichtaart behoort het tot de mogelijkheden!

Dit park dankt haar naam aan de oprichter er van, namelijk Bobbejaan Schoepen en bevindt zich in de bekende vallei van de Kleine Nete. Bobbejaanland bezoeken betekent niet alleen dat je naar hartenlust kan vertoeven in één van de vele geweldige attracties, daarnaast is het zo dat je ook menig aantal gratis shows kan bijwonen. Wil jij ook graag jouw Bobbejaanland bezoek plannen en zou je bovendien ook alvast een beetje voorpret willen ervaren? Voor dit alles ben je hier op deze pagina ongetwijfeld aan het juiste adres!

Bekende attracties met een leuke, unieke twist

Bobbejaanland bezoeken zorgt er in eerste instantie voor dat je kennis zal maken met heel wat bekende attracties die toch over een unieke twist beschikken. Bij het bekijken van het aanbod met attracties wordt meteen duidelijk dat het aantal waterattracties hier een zeer belangrijk onderdeel vormen. De zogenaamde Rapid River El Rio is bijvoorbeeld één de bekendste attracties in het park die over een zeer duidelijke link beschikt met de Piranha in het attractiepark Efteling. Voor de El Rio geldt echter dat ze met de draaikolk over een uniek kenmerk beschikt en dat is eigenlijk bij zowat alle attracties hier het geval.

Kenmerkend voor Bobbejaanland is dat ze er niet voor terugdeinst om verouderde attracties te laten vervangen door nieuwe, moderne exemplaren. Zo heeft men bijvoorbeeld de Breakdance en Calypso laten vervangen door moderne attracties zoals de Sledge Hammer evenals de Fly Away. Wil je tijdens Bobbejaanland bezoeken graag plaatsnemen in enkele spectaculaire attracties? Dat is zeker mogelijk. Liefhebbers van achtbanen zullen dan ook kunnen vaststellen dat er hier voor hen een meer dan voldoende groot aanbod is terug te vinden.

Maak kennis met een aantal geweldig vermakelijke shows

Tijdens je Bobbejaanland bezoek plannen moet je niet alleen maar rekening houden met het mooie aanbod aan attracties dat je hier terug kan vinden. Daarnaast is het namelijk ook zo dat er verspreid over het park steevast verschillende zeer mooie shows worden opgevoerd. De shows die je bij kan wonen zijn evenwel altijd afhankelijk van het moment van het jaar waarop je het park bezoekt. Tijdens je Bobbejaanland bezoek plannen is het dan ook altijd de moeite waard om even op de website te controleren welke shows je op dat ogenblik kan bijwonen.

Bobbejaanland tickets kopen

Wil je graag Bobbejaanland tickets kopen? Dan zal je natuurlijk rekening willen houden met de Bobbejaanland prijzen. Voor kinderen die kleiner zijn dan één meter geldt in ieder geval dat ze gratis toegang krijgen tot het park. Voor kinderen tussen 1 meter en 1 meter 40 geldt een voordeeltarief. De hoogste toegangsprijs moet worden betaald door volwassenen (vanaf 1 meter 40).

De exacte Bobbejaanland prijzen die in rekening worden gebracht zijn afhankelijk van niet alleen de periode van het jaar, maar ook van de dag waarop je een bezoek wenst te brengen aan dit park. Tijdens het weekend gelden bijvoorbeeld hogere prijzen dan op weekdagen. Bij online Bobbejaanland tickets kopen is het mogelijk dat je door middel van een actiecode nog een leuke korting kan verkrijgen op je tickets.

Ticketland.be
Logo