Dolle waterpret in Aqualibi

Ongelofelijk veel mensen en zeker kinderen vinden het ronduit fantastisch om te kunnen genieten van waterplezier. Geldt dat ook voor jou? Dan mag Aqualibi bezoeken beslist niet op je planning ontbreken.

De buur van het beroemde Walibi pretpark in België biedt je ongelofelijk veel mensen om een dagje vol met waterpret te beleven. Zo kan je hier bijvoorbeeld zwemmen in water met een temperatuur van een mooie 29 graden. Dit alles bovendien in een decor die je even meeneemt naar tropische(re) oorden. Aqualibi bevindt zich verder op een steenworp afstand van Brussel waardoor je een bezoek aan dit park ook nog eens kan combineren met een beetje cultuur opsnuiven in de Belgische hoofdstad!

Waterplezier voor iedereen in Aqualibi

Aqualibi bezoeken is mogelijk voor gezinnen met kinderen van (bijna) alle leeftijden. In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat je hier verschillende zwembaden aantreft waaronder een heus golfslagbad. Daarnaast is er hier ook een prachtige lagoon terug te vinden met diverse bubbelbaden waarin je heerlijk tot rust kan komen. Een waterpark is natuurlijk ook niets zonder de nodige glijbanen. Verspreid over Aqualibi zijn dan ook glijbanen zoals de Flash, Bi-Bob, Jet, Rapido en Surf terug te vinden. Hoe extreem je het ook wil, het behoort in Aqualibi allemaal tot de mogelijkheden.

Vrije val aan 50 kilometer per uur

Aqualibi bezoeken is leuk voor alle kinderen ongeacht hun leeftijd. Bovendien is het zo dat dit waterpark je als bezoeker van heel wat vrijheid voorziet. Zo kan je bijvoorbeeld met of zonder band of gezellig met z’n tweetjes glijden over de wildwaterrivier. Daarnaast is het ook mogelijk om hier een indrukwekkende duik te maken en kan je al je moed bijeen rapen voor een vrije val aan zomaar even 50 kilometer per uur. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, een Aqualibi bezoek plannen kan voor iedereen zeker en vast de moeite waard zijn!

Mini Beach, attracties voor kinderen tussen drie en acht jaar oud

Ga je Aqualibi bezoeken met kleine kinderen tussen de leeftijd van drie en acht jaar oud? Dan moet je tijdens je Aqualibi bezoek plannen zeker even aandacht besteden aan het bezoeken van de 700 vierkante meter grote speelruimte die zich hier bevindt. Deze staat volledig in het teken van je oogappels die nog niet (goed) kunnen zwemmen. Hier maken ze plezier onder het waakzame oog van de ouders.

Aqualibi tickets kopen

De Aqualibi prijzen die voor een bezoek moeten worden betaald zijn afhankelijk van de lengte van de persoon in kwestie. Voor kinderen tussen 1 meter en 1 meter 20 is er een voordeeltarief van toepassing van 8,50 euro per ticket. Aqualibi tickets kopen voor volwassenen is logischerwijs wat duurder. Deze personen moeten dan ook vanaf een lengte van 1 meter 20 rekening houden met een ticketprijs van 22 euro. Let op, er gelden speciale Aqualibi prijzen voor het boeken van een midweek ticket. In dit geval kan je vaak profiteren van een mooie korting waardoor de ticketprijs wordt verlaagd naar 17 euro per ticket. Tot slot is het soms ook mogelijk om een zogenaamde “season pass” aan te kopen. Een dergelijk abonnement kan in bepaalde gevallen worden afgesloten voor een prijs van slechts 50 euro.

Ticketland.be
Logo