Ontdek de magie van Efteling

De Efteling, een Wereld vol Wonderen. Dit is de volledige benaming van één van de sinds jaar en dag meest populaire pretpark van Europa. De Efteling bezoeken doe je in het Nederlandse Kaatsheuvel in Noord-Brabant. De populariteit van de Efteling heeft er voor gezorgd dat de sprookjeswereld door de jaren heen behoorlijk is uitgebreid.

Niet alleen is er op vandaag dan ook het attractiepark Efteling, wat bovendien ook te denken van het Efteling Theater, de Efteling Hotels evenals de twee vakantieparken die in het leven zijn geroepen? Niet voor niets is de Efteling op vlak van zowel bezoekersaantallen als oppervlakte het grootste attractiepark van de hele Benelux. Wil jij ook graag de Efteling bezoeken? Dan zal je op deze pagina alvast van de nodige voorpret kunnen genieten!

Een wereld vol wonderen

De Efteling heeft haar bijnaam “Een wereld vol wonderen” absoluut niet gestolen. Zowel jong als oud kunnen zich hier verbazen over de prachtige omgevingen die er tot stand zijn gekomen evenals over de geweldig leuke attracties waar men op plaats kan nemen. De Efteling bezoeken staat er in eerste instantie om bekend vooral interessant te zijn voor kinderen die al wat ouder zijn. Het park heeft er door de jaren heen echter alles aan gedaan om van deze reputatie af te komen. Ze heeft dan ook menig aantal nieuwe attracties specifiek voor de jongste bezoekers in het leven geroepen.

De leukste attracties voor de allerkleinsten

Jong en oud moet in de Efteling de tijd van zijn leven kunnen beleven, zoveel is duidelijk. Om de allerkleinsten een dag te geven om nooit meer te vergeten heeft de Efteling enkele nieuwe attracties in het leven geroepen. Zo kan je er nu voor kiezen om allemaal samen op avontuur te gaan in het Sprookjesbos, maar daarnaast kunnen de kleinsten ook op de schoot van mama of papa in de Stoomcarrousel. Ook de aanwezige speeltuin Kindervreugd evenals de traptreintjes Kinderspoor en het Avonturendoolhof zijn stuk voor stuk fantastische attracties om te ontdekken voor de allerkleinste bezoekers van deze wonderlijke sprookjeswereld.

De leukste shows om gratis te ontdekken

Tijdens je Efteling bezoek plannen zal je beslist ook rekening willen houden met de vele prachtige shows die verspreid over het park worden gehouden. Namen zoals bijvoorbeeld de Parkshow Raveleijn evenals de indrukwekkende watershow Aquanura zijn slechts enkele van de prachtige schouwspelen die je hier absoluut gezien moet hebben. Ook het zogenaamde Sprookjesboom Concert is een erg leuke en sfeervolle belevenis waar stiekem ook de ouders best wel plezier van zullen weten te ondervinden.

Efteling tickets kopen

De Efteling bezoeken is natuurlijk niet gratis. Efteling tickets kopen kan op twee verschillende manieren. Zo is het natuurlijk mogelijk om je tickets gewoon ter plaatse aan te kopen, maar kan je ze ook bestellen via haar website. Dit laatste is omwille van verschillende redenen (veel) interessanter te noemen.

Niet alleen kan je op deze manier de lange wachtrijen aan de kassa van de Efteling ontlopen, daarnaast kan je ook veelal rekenen op een kleine korting. De Efteling prijzen waar je rekening mee moet houden zijn niet altijd dezelfde. Ze kunnen dan ook afhankelijk zijn van de gekozen dag en periode van je bezoek. Voor kinderen tot en met de leeftijd van drie jaar geldt dat ze gratis toegang krijgen tot het park.

Ticketland.be
Logo