Plopsa tickets kopen en bezoeken

Eén van de parken van Plopsa bezoeken staat op het verlanglijstje van heel wat kinderen. De naam Plopsa is de benaming van niet één enkel pretpark, maar wel van een overkoepelende groep die bestaat uit verschillende parken in onder meer België.

Het succes van de parken in België heeft er door de jaren heen ook voor gezorgd dat er parken in het leven zijn geroepen in Nederland, maar ook in Duitsland, Polen en Tsjechië. Het bekendst bij ons is natuurlijk Plopsaland De Panne, maar ook de Plopsa Indoor Hasselt heeft reeds bij heel wat kinderen een glimlach op het gezicht getoverd. In ieder geval wil jij ook graag Plopsa bezoeken en wil je alvast een beetje voorpret beleven? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Welk park van Plopsa bezoeken?

In België zijn er inmiddels verschillende parken van Plopsa terug te vinden. Tijdens een Plopsa bezoek plannen is het dan ook altijd interessant om op voorhand even te kijken naar welke mogelijkheden deze parken precies te bieden hebben. Voor Plopsaland De Panne geldt bijvoorbeeld dat het een traditioneel pretpark is in de pure zin van het woord. De parken Plopsa Coo in Stavelot en Plopsaqua Hannuit-Landen pakken het net iets anders aan. Dit zijn dan ook eerder waterparken dan traditionele pretparken. In het jaar 2022 opent een tweede Plopsaqua de deuren in Mechelen. Aan welke van deze verschillende parken jij graag een bezoek wenst te brengen met de kinderen is natuurlijk een beetje afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover je beschikt. Elk park biedt je echter een geweldige ervaring.

Geweldig vertier voor jong en oud in Plopsaland De Panne

Plopsa bezoeken is een onvergetelijke belevenis voor mensen van alle leeftijden. Niet alleen kinderen kunnen zich hier vermaken in heel wat leuke attracties, ook voor de volwassenen zijn er met bijvoorbeeld Anubis The Ride heel wat spannende alternatieven beschikbaar. Deze razendsnelle achtbaan haalt dan ook 90 kilometer per uur in amper 2 seconden tijd! Andere spannende attracties die je aan kan treffen  in Plopsaland De Panne zijn onder meer De Bloemenmolen en de Balloon Race. De allerkleinsten? Die kunnen kennismaken met het mooiste paard van de wereld Amika en / of zich uitleven in Bumba’s Speeltuin!

Plopsa Coo, een verrassend veelzijdig pretpark

Je Plopsa bezoek plannen hoeft niet alleen maar betrekking te hebben tot het bekende Plopsaland De Panne. Wat namelijk ook te denken van Plopsa Coo dat is terug te vinden in Stavelot? Dit tweede pretpark kwam er na het succes van Plopsaland De Panne en heeft eveneens alles in huis om jong en oud een onvergetelijke dag te bezorgen. Enkele absolute toppers hier zijn de Vicky de Ride en de uitkijktoren die je een prachtig uitzicht biedt op onder meer de Watervallen van Coo. Ook de Mega Mindy flyer evenals de Plopsa-minigolf zijn absoluut geweldige attracties om te ontdekken. Verspreid over het park zijn ook twee theaters terug te vinden waarvan één luistert naar de naam ‘La Cascade’. Hier worden de leukste shows in opgevoerd waarin ouders even op adem kunnen komen.

Ga op de foto met je favoriete Studio 100 personages!

Hoe geweldig zou het niet zijn mochten je kinderen de mogelijkheid hebben om in het echt kennis te maken met hun favoriete Studio 100 personages? Wel, je raadt het misschien al, maar dat is in Plopsa Coo perfect mogelijk! Alle bekende personages uit de Studio 100 shows zijn hier aanwezig en je kan er naar hartenlust mee op de foto gaan!

Plopsa tickets kopen

De Plopsa prijzen waar je rekening mee moet houden zijn uiteraard afhankelijk van het park dat je bezoekt. Losse tickets voor een bezoek aan Plopsaland De Panne kosten bijvoorbeeld 38,50 euro. Een abonnement afsluiten is reeds mogelijk voor een prijs van 99,99 euro. Wil je eerder een bezoek brengen aan Plopsa Indoor Hasselt? In dat geval kan je rekenen op een ticketprijs van 21,50 euro. Plopsa tickets kopen is niet nodig voor kinderen die kleiner zijn dan 85 centimeter. Zij mogen immers gratis binnen. Voor kinderen die kleiner zijn dan 1 meter wordt een verlaagde prijs gehanteerd. Voor Plopsaland De Panne betekent dit een ticketprijs van 13,50 euro in plaats van 38,50 euro. Ook bij een bezoek aan één van de andere Plopsa parken kan je doorgaans rekenen op een dergelijke korting.

Ticketland.be
Logo